Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Otrdien, 12. jūnijā, Anniņmuižas stadionā notika "Livland" Latvijas meistarsacīkšu septītā spēle starp "LDE/Miesnieki" un LLU vienībām. "LDE/Miesnieki" uzvarēja ar 61:3 (29:0).

"Miesniekiem" tā bija otrā uzvara divās spēlēs, bet LLU otrā neveiksme divos mačos.

"Spēles pirmajā puslaikā spēlētājus pārsteidza lietus, kā rezultātā abām komandām bumba bieži krita ārā no rokām. Savukārt mača otrajā daļā, kad iespēlējamies, bija vairākas skatāmas un skaistas epizodes," teica "LDE/Miesnieki" galvenais treneris Uldis Bautris. "Mūsu pārsvars vienmērīgi auga. Mikus Ozols viens pats izdarīja piecus piezemējumus. Agresīvi nospēlēja arī Āris Andersons un Jānis Skuja."


Tikmēr LLU galvenais treneris Arvis Pilenieks pēc mača teica :"Spēles sākumu mūsu sāncenši uzsāka labāk, bet neguva punktus. Savukārt pēc apmēram 20 minūtēm labāk sākām spēlēt mēs, bet viņi – vēl labāk. Mikus Ozols krietni paplosīja mūsu aizsardzības līniju. Mums sastāvā bija daudz jauno spēlētāju. Viegli aizsardzībā viņiem neklājās, bet sāncenšiem uzbrukumā nebija daudz vieglāk. Mūsu čaļi nocīnījās slavējami. Labākais mūsu sastāvā bija Deivids Cjukša, kurš vairākas reizes parādīja, kā jāaptur Ozola izrāvieni. Protams, rezultāts nav mums par labu. Varējām iesist vēl kādu sodu, bet vairāk izdevību mums nebija. Kopumā vērtējot, abas vienības nospēlēja savā līmenī. Ar spēli esmu apmierināts.

"Livland" Latvijas čempionāta turpinājumā piektdien, 15. jūnijā, Latvijas Universitātes stadionā pulksten 19.30 spēkiem mērosies "Kalve" un "Eži/LMT".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!