Foto: AFP/Scanpix

Pēc EURO 2012 B grupas pēdējām spēlēm Anatolijs Kreipāns savā ik dienas topā iekļāvis ne tikai uzvarētāju oārstāvjus, bet šoreiz arī spēlētāju no zaudētāju rindām.

Krištianu Ronaldu (Portugāle). Kam daudz dots, no tā daudz arī prasa. Krištianu Ronaldu bija viens no labākajiem arī pirmajās divās Portugāles izlases spēlēs, taču nekādi nespēja gūt vārtus. Viņa neveiksmes spēlē pret Dāniju vispār varēja iegāzt komandu un neļaut tai uzvarēt, taču izšķirīgajā spēlē tieši Princis no Madeiras guva abus vārtus. Līderim par tādu ir jābūt tad, kad to visvairāk vajag, kad atkāpšanās ceļa vairs nav un kad vēl viena iespēja netiks dota.

Lukašs Podoļskis (Vācija). "Poldi" arī beidzot guva vārtus šajā Eiropas čempionātā, turklāt izdarīja to savā 100. spēlē Vācijas izlases rindās. Podoļskis tagad ir jaunākais futbolists Eiropā, kuram izdevās sasniegt 100 spēļu robežu valsts izlasē. Taču ne tas ir galvenais. Tieši "Poldi" guva pirmos vārtus un ielika pamatus uzvarai pēc vairākiem viņa komandas biedru nesekmīgiem mēģinājumiem atslēgt dāņu cietoksni.

Daniels Aggers (Dānija). Vistetovētākais futbolists pasaulē (vismaz starp plaši zināmajiem spēlētājiem) ir arī viens no labākajiem centra aizsargiem. Tieši viņa lieliskais sniegums neļāva vāciešiem jau spēles sākumā gūt pāris vārtus un pārvērst turpmāko spēli par formalitāti. Žēl, ka Aggeram un Dānijas izlasei jābrauc mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!