Foto: F64
Latvijas virslīgas Ziemas kausa izcīņas priekšsacīkstes tikai ar uzvarām otrdien neizdevās noslēgt "Ventspils' futbolistiem, kas A grupas pēdējā spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 ar "FC Jūrmala".

Pirmā puslaika 40.minūtē ventspilniekus vadībā izvirzīja Eduards Tīdenbergs, bet "FC Jūrmala" izlīdzinājumu panāca 54.minūtē pēc Hideaki Takedas gūtajiem vārtiem.

"Ventspils" futbolisti tādējādi ar septiņiem punktiem trīs spēlēs izcīnīja pirmo vietu A grupā, bet jūrmalniekiem tas bija pirmais punktus un komanda palika pēdējā, ceturtā. Vēl šajā grupā otro vietu ieguva valsts čempioni Daugavpils "Daugava", kas kopā ar ventspilniekiem turpinās cīņu "play off" mačos par uzvaru Ziemas kausā. Savukārt "FC Jūrmala" un trešo vietu ieguvusī Ilūkstes NSS cīnīsies par 5.-8.vietai.

Vēl šajā turnīrā pēdējās kārtas spēles aizvadīs B grupas komandas – "Liepājas metalurgs" trešdien tiksies ar "Jelgavu", bet līderi Rīgas "Daugava" spēlēs pret "Skonto". Pirms šiem mačiem "Daugava" ar divām uzvarām sev ir nodrošinājusi iekļūšanu "play off", "Skonto" futbolistiem (četri punkti) liela neveiksme var liegt dalību turnīra pusfinālā, "Liepājas metalurgam" ir viens punkts, bet "Jelgavai" punktu nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!