Foto: AP/Scanpix

Pēc piedzīvotā zaudējuma EURO 2012 pusfināla mačā pret Itālijas valstsivenību masu medijos parādījās runas par Vācijas izlases galvenā trenera Joahima Lēva atkāpšanos no amata, taču pats vācu speciālists uzskata, ka šādas runas ir nevietā.

"Es uzņemos vainu par zaudējumu Itālijai," masu medijiem atklāja Lēvs. "Tā vajadzētu rīkoties ikvienam trenerim, taču tas nedod iemeslu kritizēt visu padarīto darbu kopumā."

"Par manu atkāpšanos varētu runāt tikai tad, ja komanda nebūtu izkļuvusi no grupas," turpina treneris. "Mans kontrakts ar Vācijas izlasi ir līdz 2014.gadam, taču jau tagad vajag domāt par jaunām pieejām un stimulu turpmākajam darbam, pieļaujot to, ka es palieku savā amatā."

Vortāls DELFI Sports jau vēstīja, ka pēc Dika Advokāta atkāpšanās no Krievijas izlases galvenā trenera amata vietējos masu medijos parādījās runas par pārrunu uzsākšanu ar Lēvu, kurš Vācijas izlasē strādā jau kopš 2004.gada, kad bija Jirgena Klinsmana asistents, taču no 2006.gada Lēvs ieņem galvenā trenera amatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!