Foto: LETA
Latvijas hokeja izlases galvenajam trenerim Oļegam Znarokam vēl pasaules čempionāta laikā Bratislavā bijušas sarunas ar Krievijas Hokeja federācijas (KHF) prezidentu Vladislavu Tretjaku, ziņo "telegraf.lv".

Znarokam pēc pasaules čempionāta beidzās līgums par Latvijas izlases trenēšanu, savukārt KHF par Krievijas izlases galvenā trenera Vjačeslava Bikova likteni lems tuvākajā laikā.

Pēc "Telegraf.lv" rīcībā esošās informācijas, Znaroks pāris reizes ticies ar Tretjaku un runājuši par iespējamo Krievijas izlases trenēšanu. Tomēr pats Znaroks norādījis, ka oficiāli nekādi piedāvājumi nav bijuši.

Tikmēr Krievijas masu mediji izsaka šaubas par Bikova atlaišanu, jo trenera pusē ir Krievijas premjers Vladimirs Putins. Kā reālākais lietas atrisinājums tiek apspriests variants, ka Znaroks varētu kļūt par Bikova palīgu. Krievijā daudzi hokeja veterāni izteikušies par Bikova palīga Igora Zaharkina atlaišanu un pat padzīšanu no Krievijas hokeja, jo viņš veltījis ne pārāk glaimojošus izteicienus krievu hokeja speciālistiem. Tādējādi Znaroks varētu kļūt par Bikova palīgu, jo abiem ir labas attiecības arī ikdienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!