Foto: PA Images/Scanpix/LETA
Anglijas trešās līgas futbola klubs "Sunderland" lauzuši līgumu ar senegāliešu aizsargu Papi Džilobodži, kurš komandai pievienojās ar 72 dienu nokavēšanos, paziņojis klubs.

Iepriekšējo sezonu Džilobodži nospēlēja Francijā, jo bija izīrēts Dižonas klubam. Šā gada jūnijā 29 gadus vecais aizsargs paziņojis, ka vēloties pamest "Sunderland", ar ko viņam bija noslēgts līgums līdz 2020. gadam. Klubs piekrita futbolistam piešķirt jūlijā bezalgas atvaļinājumu, par to vienojoties rakstiski.

"Atvaļinājuma beigās Džilobodži būtu vai nu jāpāriet uz citu komandu, panākot sev un "Sunderland" izdevīgu darījumu, vai nu jāatgriežas komandā, lai turpinātu spēlēt. Tā vietā viņš "Sunderland" ieradās pēc mēneša, septembra pirmajā nedēļā, ignorējis rakstiskos lūgumus atgriezties. Pēc pievienošanās komandai viņš izgāja to pašu fiziskās formas pārbaudi, ko viņa partneri, un pilnībā izgāzās," teikts kluba izplatītajā paziņojumā.

"Sunderland" senegāliešu futbolists pievienojās no "Chelsea" 2016. gadā par astoņiem miljoniem mārciņu. Tolaik "Sunderland" vēl spēlēja premjerlīgā, no kuras izkrita pēc 2016./2017. gada sezonas. Pagājušosezon Sanderlendas komanda zaudēja vietu arī "Championship One" līgā, izkrītot uz "League One".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!