Foto: AP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas kluba "Arsenal" fani ļoti nepārprotami pauduši savu neapmerinātību ar komandas sniegumu UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēlē pret Minhenes "Bayern", izmetot laukumā tualetes papīra ruļļus un rīkojot protesta akcijas.

Kā ziņojām, arī atbildes spēlē Londonā "Arsenal" zaudēja ar rezultātu 1:5, un divu spēļu summā Minhenes klubs uzvarēja ar iespaidīgu vārtu starpību - 10:2.

Jau pirms spēles fani aizvadīja protesta akciju, pieprasot, lai "Arsenal" treneris Arsens Vengers pamet amatu, kuru ieņem jau 20 gadus, un lai klubs nepagarina līgumu ar franču speciālistu.

VIDEO: "Arsene Wenger we want you to go" fans chant outside Emirates pic.twitter.com/Crq5dSeL4B— Rob Harris (@RobHarris) March 7, 2017

Vēl jo skaļāki "Arsenal" līdzjutēju protesti kļuva pēc spēles, kad "Arsenal" kārtējo reizi nespēja pārvarēt Čempionu līgas astotdaļfināla barjeru. Aculiecinieki arī ziņo, ka stadions uz šo maču esot bijis pustukšs, kas arī liecina par attieksmi.

Wenger Out protest outside the ground tonight! pic.twitter.com/K4B2TSeHE2— Football Fights (@footbalIfights) March 7, 2017

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!