Par interneta sensāciju Lietuvā kļuvusi basketbola pēcspēles preses konference, kurā Lietuvas basketbola komandas Kauņas "Žalgiris" treneris Šarūns Jasikēvičs žurnālistam stāsta par to, kāpēc atļāvis spēlētājam Augusto Limam nepiedalīties spēlē.

Vēstīts, ka piektdien ar rezultātu 83:60 Kauņas "Žalgiris" uzveica Klaipēdas "Neptūnas", informē "Delfi.lt".

Vēl lielāku ievērību ir guvusi preses konference pēc spēles, kuras laikā Kauņas "Žalgiris" treneris aizkustinājis ar savu sirsnīgumu, stāstot par to, ka basketbols dzīvē tomēr nav pats svarīgākais.

"Delfi.lt" atgādina, ka spēlētājs Lima pārcēlies uz Spāniju ar savu sievu, jo viņiem nesen piedzimis bērns.

Žurnālists preses konferencē uzdeva jautājumu par to, vai tas ir normāli, ja spēlētājs pametis komandu laikā, kad notiek pusfinālu sērija. Uz šo jautājumu treneris atbildēja, ka viņš esot atļāvis to darīt, kā arī atbildēja žurnālistam ar pretjautājumu: "Vai jums ir bērni? Kad jums būs bērni, tad jūs sapratīsiet."

"Vai jūs domājat, ka basketbols ir pats svarīgākais dzīvē?" vaicāja treneris. Savukārt žurnālists norādīja, ka "nē, bet pusfināli ir svarīgi". Tad treneris turpināja: "Pusfināli? Kam tie ir svarīgi? Komandai? Kurai komandai - Žalgiris? Vai jūs redzējāt cik daudzu fanu ir spēlē?"

"Redziet, kad jums piedzims pirmais bērns, tad jūs sapratīsiet, kas ir pati svarīgākā lieta dzīvē. Pēc tam atnāksi pie manis un mēs par to parunāsim," sacīja treneris.

"Nekas dzīvē nav svarīgāks par bērna piedzimšanu. Tici man," uzsvēra Jasikēvičs, kurš norādīja, ka ir ļoti priecīgs par spēlētāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!