Foto: AP/Scanpix
Bijušais Vašingtonas "Wizards" spēlētājs Gilberts Arenass palūgts aiziet no labdarības tirdziņa Orindžas apgabalā Kalifornijā, jo laimējis gandrīz visas balvas atrakcijās ar bumbas mešanu grozā.

Bijušais basketbolists ievietoja savā "Instagram" kontā fotogrāfiju, kurā redzams viņš ar bērniem un kaudzi ar plīša rotaļlietām, ieskaitot milzīgu minjonu,  kas ir lielāks par Arenasa mazo dēlēnu. Kā vēlāk noskaidroja vietējie mediji, Arinass bija sasniedzis dienas limitu - 15 rotaļlietas, un labdarības tirdziņa rīkotāji viņu palūguši doties mājās un atgriezties nākamajā dienā.

Savas Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) karjeras laikā pārstāvējis arī Goldensteitas "Warriors", Orlando "Magic", Memfisas "Grizzlies", trīsreiz piedalījies NBA "All Stars" spēlē un 2003. gadā saņēmis NBA sezonā visvairāk progresējošā spēlētāja balvu, bijis arī Šanhajas "Sharks" spēlētājs. No profesionālā sporta viņš atvadījās traumu un "smagā" rakstura dēļ, kas neļāva basketbolistam parādīt visu potenciālu, ziņo ESPN.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!