Foto: PantherMedia/Scanpix
Kādreizējās boksa superzvaigznes Lenoksa Lūisa menedžeris Frenks Melonejs pēc dzimuma maiņas atgriezies pie cīņu organizēšanas.

Melonejs, kura vārds tagad ir Kellija, no boksa aizgāja 2013.gada rudenī, bet pērn mainīja savu dzimumu, kļūstot par sievieti.

Tomēr nu Melonejs paziņojis par savu atgriešanos boksā, savā paspārnē paņemot divus bokserus - 28 gadus veco skotu smagsvaru Geriju Kornišu un 23 gadus veco Toniju Džounsu, kurš karjeras laikā vēl nav aizvadījis nevienu profesionālu cīņu.

Pats 61 gadu vecais Melonejs uzsvēra, ka dzimuma maiņa nekādā mērā nav mārketinga triks. "Lai cilvēki, kuri tā uzskata, paši pamēģina iet manās pēdās."

Pats cīņu rīkotājs uzsvēra, ka pēc atgriešanās boksa apritē viņam ir sajūta, ka no Mančestras "United" futbola kluba pārgājis uz Anglijas piekto līgu.

"Man atkal ir jāsāk no pašas apakšas, tur neko nevar padarīt. Šis man ir liels izaicinājums," izteicās Melonejs.

Melonejs bija Lūisa menedžeris jau kopš viņa profesionālā boksera karjeras sākumā - pēc Lūisa uzvaras 1988.gada olimpiskajās spēlēs. Abi sadarbību pārtrauca 2001.gadā, bet pēc tam Melonejs attīstīja citu bokseru karjeras.

Pats Lūiss iepriekš izteica atbalstu savam kādreizējam menedžerim saistībā ar viņa nodomu mainīt dzimumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!