Foto: Kadrs no video
Šonedēļ spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" zināšanām par sportu un tā personībām mērosies divas muzikālās apvienības - "MC Orķestris" un grupa "Dziļi violets'.

"MC Orķestra" mūziķis Kristaps Rūķītis fano par hokeju, kā arī automašīnām un atklāj, ka nonākot uz vientuļas salas jeb bezizejā, viņu auto pārraides nemaz neaizrautu! Viņš skatītos dambretes mačus! Robertu Rasu aizrauj basketbols – mūziķis neslēpj, ka pret sportu nav bijis vienaldzīgs jau bērnībā, kad viņš regulāri cēlies agri no rīta, lai televīzijā vērotu Formulas 1 sacensības. Drosmīgajiem kungiem pretim stāsies "Dziļi Violets" dalībnieki – Nauris Brikmanis un Valters Osis. Kad puišus sāk iztaujāt par sportu, abi pēkšņi kļūst filozofiski. Nauris saka, ka viņa mīļākais sporta veids ir pati dzīve, bet Valters atklāj, ka fano par tādu sportistu kā Bībers… Iespējams, ka šī attieksme būs viņu trumpis, bet varbūt palīdzēs tas, ka sporta dēļ viņi iedegas ne pajokam – Nauris reiz draugam tamdēļ pat esot salauzis degunu! Šoreiz "Dziļi violets" komandas biedri spēlē sola paļauties viens uz otru, bet konkurentiem novēl… siltu tēju un mīlestību! Tiesa, silta tēja noderēs arī Valteram Osim, kurš pavisam stoiciskā mierā centīsies raksturot pašmāju populārākos sportistus, kamēr komandas biedrs Nauris Brikmanis, saucot teju visus sev zināmos cilvēku vārdus, šos sportistus mēģinās atminēt.


Kurai no komandām labāk veiksies ar Anatolija Kreipāna āķīgo jautājumu šķetināšanu? Un kurš izvirzīsies vadībā finālā, uzzināsi jau otrdien, 16. maijā plkst. aizraujošajās sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" kanālā 360TV!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!