Foto: Publicitātes foto

Latvijas sieviešu tenisa zvaigzne Jeļena Ostapenko piektdien Rīgā no auto ražotāja "Porsche" saņēmusi dāvanā jauno "Porsche Cayenne Turbo".

Jaudīgā "Porsche Cayenne Turbo" būs Ostapenko pirmā personīgā "Porsche" automašīna īpašumā, taču šīs markas auto tenisiste jau ir iecienījusi – pagājušā gada nogalē atklājot Ostapenko vārdā nosaukto tenisa halli tenisa centrā "Enrī", sportiste ieguva lietošanā "Porsche" automašīnu. Savas autovadītājas prasmes viņa šogad demonstrēja, piedaloties "Porsche Parking Challenge".

"Porsche Cayenne Turbo" automašīnai, ko Ostapenko saņēma dāvanā, ir 4,0 l motors ar 770 Nm un 550 Zs jaudu, ātrumu līdz 100 km/h tā spēj uzņemt 3,9 sekundēs. Auto ir sarkanbrūnā krāsā, ar divtoņu melnas un bēšas krāsas ādas salonu. Automašīna aprīkota ar 21 collu "RS Spyder Design" diskiem, "Burmester 3D High-End" visaptverošo skaņu sistēmu, "LED Matrix" priekšējiem lukturiem ar "Porsche Plus" dinamisko gaismas sistēmu, "Sport Chrono" pakotni, joslu uzturēšanas un brīdināšanas palīgsistēmām, kā arī citām papildfunkcijām.

"Porsche Cayenne Turbo" cena atkarībā no aprīkojuma ir sākot no aptuveni 138 000 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!