Svētdien, 17. augustā, turnīrs "Krastu mačs" noslēdzās ar politiķu basketbola spēli, kurā ar rezultātu 28:22 kā pārāku sevi pierādīja Daugavas kreisā krasta pārstāvju komanda.

Rezultatīvākais spēlētājs kreisā krasta komandas sastāvā, ar 10 gūtajiem punktiem, ir Saeimas deputāts Jānis Upenieks, seši punkti Rīgas domes izpilddirektoram Jurim Radzevičam un Rīgas domes deputātam Andrim Bērziņam (GKR), portālam "Delfi" pastāstīja turnīra pārstāve Laila Spaliņa.

Labā krasta komandā un arī visā politiķu spēlē rezultatīvākais ar 12 gūtajiem punktiem bija basketbola leģenda Kārlis Strēlis. Viņam tajā skaitā arī četri realizēti trīspunktu metieni.

Sešus punktus labajam krastam guva Ekonomistu apvienības 2010 prezidents, bijušais ekonomikas ministrs un Latvijas Basketbola savienības prezidents Ojārs Kehris.

Portāls "Delfi" jau ziņoja, ka svētdien, 17. augustā, laukumā pie Latvijas Nacionālās operas ar Daugavas kreisā krasta uzvaru un rezultātu 960:958 noslēdzās tradicionālais Rīgas ostas jubilejā notiekošais diennakts basketbola turnīrs "Krastu mačs".

Pēc piecām aizvadītām sacensībām Pārdaugavas iedzīvotāji izvirzijās kopvērtējuma vadībā - 3:2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!