Šonedēļ "Arēnā Rīga" hokeja laukumā savstarpējā cīņā tikās Valsts policijas un Latvijas Saeimas komandas.

Mačā panākumu ar 6:5 svinēja policisti. Spēles pamatlaikā rezultāts bija neizšķirts 3:3, bet pēcspēles metienos Valsts policija savā dzimšanas dienā bija pārāka par Saeimu. Hokeja draudzības mačs tika organizēts pēc Valsts policijas iniciatīvas par godu tās 95.gadadienai, ko atzīmē 5.decembrī.

Pirms spēles abas komandas un līdzjutēji ar klusuma brīdi pieminēja Zolitūdes traģēdijas upurus.

Pēc spēles Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa pasniedza atzinības rakstus un mazos kausus spēles labākajam uzbrucējam – Ruslanam Obrosovam (Valsts policija), labākajam aizsargam – Gaidim Bērziņam (Saeima), vērtīgākajam spēlētājam – Imantam Parādniekam (Saeima) un labākajam vārtsargam - Jānim Auziņam (Valsts policija). Saeimas komandā spēlēja komandas kapteinis Imants Parādnieks (VL-TB/LNNK), deputāti Gaidis Bērziņš (VL-TB/LNNK), Jānis Dombrava (VL-TB/LNNK), Andrejs Elksniņš (SC), Romāns Naudiņš (VL-TB/LNNK), Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK), Raimonds Rubiks (SC) un Viktors Valainis, kā arī deputātu ģimenes locekļi un Saeimas darbinieki. Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis bija Saeimas komandas trenera amatā.

Savukārt Valsts policijas komandā spēlēja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, policijas vadošie darbinieki, eksperti un inspektori. Šīs komandas trenera amata pienākumus pildīja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!