Foto: AFP/Scanpix

Zviedrijas futbola izlases un Francijas kluba Parīzes "Saint-Germain" uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs savu ķermeni salīdzinājis ar mašīnu – jo ilgāk ar to brauc, ja labāk tas strādā, intervijā "Football Italia" sacīja pats sportists.

Par 34 gadus vecā futbolista nākotni izskan dažādas spekulācijas. Tiek baumots, ka viņš varētu atgriezties Itālijas čempionātā, bet tāpat arī pastāv varianti par došanu uz Ziemeļameriku, kur strauji aug MLS čempionāta līmenis.

"Var notikt pilnīgi jebkas. Lai es dotos uz MLS, tur jābūt nopietnam projektam. Šobrīd es jūtos labi, esmu labā formā un, kamēr es varu kaut ko parādīt uz laukuma, turpināšu spēlēt," sacīja Ibrahimovičs. "Mans ķermenis ir kā mašīna – jo vairāk ar to brauc, jo labāk tas darbojas. Man vēl nav sajūta, ka man vajadzētu apstāties."

Tāpat Ibrahimovičs izteicās, ka uzbrucējam vissarežģītākais čempionāts ir Itālijas A sērija, jo tur vispirms tiek domāts par aizsardzību. Līdz ar to uzbrucējiem ir daudz sarežģītāk ir gūt vārtus, taču tieši šajā čempionātā viņš aizvadījis savus labākos gadus, pārstāvot Turīnas "Juventus", Milānas "Inter" un "AC Milan".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!