Foto: DELFI.ee
Pazīstamā igauņu tenisiste Kaija Kanepi savā autobiogrāfijā "Meitene ar raketi" atzinusies, ka viņai bijušas seksuālas attiecības ar diviem saviem treneriem, vēsta Igaunijas masu mediji.

Nākamnedēļ Igaunijā iznāks Kanepi autobiogrāfiskā grāmata, kas vēl pirms atvēršanas pasākuma kļuvusi par apspriešanas objektu. Šajā grāmatā Kaņepi atzinusi, ka savulaik treneris Silvers Karjuss "līdis pie viņas gultā", bet pašai tenisistei bijušas jūtas pret citu savu treneri Andreju Luzginu.

"Līdzekļu trūkumu dēļ vienā no turnīriem man nācās dzīvot vienā numuriņā ar Silveru. Taču jau pirmajā dienā, kad atpūtos pēc pusdienām, viņš līda pie manis gultā. Es nebiju iemīlējusies Silverā un man nav nekādu siltu jūtu pret viņu, taču ļāvu tam notikt," grāmatā notikumus atceras Kanepi.
2012. gada martā pēc dažiem incidentiem Kaņepi pārtrauca sadarbību ar Karjusu. Šī trenera vadībā Kaņepi uzvarēja divos turnīros, kā arī iekļuva Vimbldonas čempionāta un "US Open" ceturtdaļfinālā.

Pirms Silvera tenisistei bijušas siltas jūtas pret savu treneri Luzginu. "Kopš 2005. gada ar Andreju bijām ne tikai draugi. Pat nezinu, kā tas notika. Iespējams, tas notika pēc manas iniciatīvas. Atceros, ka vienreiz vilcienā Andrejs iesnaudās, bet es viņu apskāvu."

Luzginam attiecību laikā bijusi dzīvesbiedre un bērns, bet pēc tam, kad atklātībā nāca fakti par viņa attiecībām ar tenisisti, treneris pārtrauca sadarbību ar Kanepi un aizgāja no mājām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!