Foto: Shutterstock
Kanādiešu pāris ļoti rūpīgi sagatavojies svētdienas Nacionālās futbola līgas (NFL) slavenajai "Super Bowl" spēlei, pasūtot picu no viņu mīļākās picērijas, kas atrodas vairāk nekā 2253 kilometru attālumā.

Lī un Kerola Brauni nesen pārcēlās uz Ridžainu, Saskačevanā, no Vindzoras, Ontārio. Viņi kanādiešu medijiem sacīja, ka pasūtījuši ēdienu no iemīļotās picērijas Vindzorā, jo pašreizējās dzīvesvietas tuvumā neesot varējuši atrast tikpat gardu picu.

Svētdien viņi baudīs īpaši liela izmēra picu no "Arcata Pizza" Vindzorā. Tās cena ir 140 Kanādas dolāri (99 eiro), no kuriem lielākā daļa - 84 dolāri (59 eiro) - ir par piegādi ar UPS kurjeru.

Pica pagatavota "Arcata Pizza" picērijā, bet uzreiz pēc tam tika sasaldēta. Pirms svētdienas spēles Brauniem būs to jāuzsilda.

"Mērce ir laba, mīkla ir laba, piedevas ir svaigas. "Arcata" bija mūsu mīļākā picērija pilsētā," sacīja Kerola Brauna. "Bet šeit mēs neēdam picu. Pamēģinājām, taču tā ir citāda."

"Mums ļoti pietrūkst Vindzoras picas," viņa piebilda.

"Arcata Pizza" saimnieks atzina, ka sākumā pasūtījumu uzskatījis par joku. "Pirms nedēļas saņēmu telefona zvanu un nodomāju, ka tas ir savādi, kāds grib mani izjokot. Taču tad sapratu, ka tā ir taisnība," viņš teica.

Braunu pasūtītā pica ir ar sieru, ananāsiem un šķiņķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!