Foto: Privātais arhīvs

Lai arī mūsu basketbolistiem neizdevās izcīnīt kāroto ceļazīmi uz Rio, puišiem nav jānokar degunus. Sportistus mājās gaida tādas daiļavas, par kādām vidējais latvietis atdotu ceļazīmi uz jebkādiem mačiem. "Delfi Izklaide" piedāvā aplūkot piecas daiļākās Latvijas izlases basketbolistu sieviņas un līgaviņas, kuras paši sportisti nekautrējas ar lepnumu izrādīt faniem.

Pirms pāris gadiem par basketbolistu draudzenēm viss bija skaidrs. Eksistēja pāris blondas daiļavas, kuras bija iecienījuši teju visi slavenie grozā metēji, un kuras mīlēja spīdēt presē, iespējams, pat vairāk nekā viņu slavenie vīrieši.

Nu viss mainījies. Jauno basketbolistu draudzenes vairs nav tik slavas kāras – publiskas uzdzīves vietā viņas izvēlas rimtu ģimenes dzīvi un patiesu atbalstu otrajām pusītēm. Faniem ir iespēja aplūkot šīs meičas līdzjutēju tribīnēs un pašu sportistu fanu profilos "Instagram", kuros daudzi otrajām pusītēm atvēlējuši nozīmīgu vietu.

Aigara Šķēles daiļā drostaliņa Beāte Katrīna

Foto: Privātais arhīvs
Viena no redzamākajām Latvijas basketbola izlases atbalstītājām ir Aigara Šķēles mīļotā Beāte Katrīna Zeltiņa. Aigars ir, iespējams, romantiskākais jaunais pašmāju basketbolists, jo katras otrās viņa foto bloga bildes galvenā varone ir Beāte.

Abi kopā ceļo, atpūšas SPA, dodas pastaigās ar suni, atbalsta viens otru profesionālajās aktivitātēs un arī publiski nekautrējas viens otram izteikt mīļus komplimentus vai koķeti pavilkt uz zoba.

Tā kā Aigars sava foto bloga faniem norāda saiti arī uz mīļotās "Instagram" blogu, basketbola draugiem ir iespēja ielūkoties arī Beātes ikdienas gaitās, gūstot apstiprinājumu tam, ka meitenes ikdiena ir pakārtota mīļajam Aigaram.

Paldies!!!! Es jus VISU MILU!!!!! ❤️🍾🏆

A photo posted by Aigars (@aigarsskele) on May 31, 2016 at 1:26pm PDT

She is back ❤️ #fearthebeard

A photo posted by Aigars (@aigarsskele) on May 1, 2016 at 9:35am PDT

🐶🐶🐶❤️

A photo posted by Aigars (@aigarsskele) on Mar 3, 2016 at 11:17am PST

Spa day ☺️🐰🐰

A photo posted by Aigars (@aigarsskele) on Dec 20, 2015 at 9:03am PST

Daira Bertāna mīlošā sieva Inna

Foto: Privātais arhīvs
Dairis Bertāns pagājušā gada vasarā apņēma par sievu savu mīļoto meiteni Innu. Pēc kāzām abu jūtas turpina plaukt, un basketbolists neslēpj savu dzīves laimi arī no faniem.

Sportists mēdz atrādīt faniem kopbildes ar mīļoto sieviņu, parakstot ar tekstu: "Paldies, ka vienmēr esi man blakus!"

Sportists savā foto blogā, kur informē fanus par panākumiem laukumā, mēdz ievietot Innas attēlus ar jūsmīgiem parakstiem, uzsverot, cik perfekta ir viņa sieva, un apliecinot viņai savu mīlestību arī fanu priekšā.

The fashion game is always on 🔥🔥🔥 Great game today guys, keep working!! #fashion #zara #CL

A photo posted by Dairis Bertāns (@dairisbertans) on Feb 7, 2016 at 8:14am PST

Fashion is the passion!! 😊 #couplegoals

A photo posted by Dairis Bertāns (@dairisbertans) on Nov 26, 2015 at 8:08am PST

No sirds 😊🎤🎤 "Svētvakars"

A photo posted by Dairis Bertāns (@dairisbertans) on Nov 2, 2015 at 8:10am PST

Kāds izglītojas!! 😊😊😂

A photo posted by Dairis Bertāns (@dairisbertans) on Aug 17, 2015 at 6:07am PDT

Jāņa Strēlnieka lielākais atbalsts: Ieva

Foto: Privātais arhīvs
Jānim Strēlniekam pie sāniem jau labu laiku ir izskatīgā Ieva Jansone – abi jau bijuši arī vedēju lomā Bertānu kāzās. Ieva regulāri pavada mīļoto komandējumos un ir viena no aktīvākajām komandas līdzjutējām.

Pāris allaž priecē ar saskaņotu stilu. Atbalstot mīļoto laukumā, Ieva allaž ir tērpusies krekliņā ar Strēlnieka numuru, un arī, izejot atpūsties, abi pošas, lai kopā izskatītos jauki.

Strēlnieks ir īsts ģimenes cilvēks – viņa "Instagram" blogā mīļu kadru, kuros sportists pozē kopā ar draudzeni vai abu suņuku, ir pat vairāk, nekā bilžu no spēles laukuma.

👫

A photo posted by Jānis Strēlnieks (@jstrelnieks) on Apr 8, 2016 at 3:12am PDT

Cloud Gate

A photo posted by Jānis Strēlnieks (@jstrelnieks) on Jun 27, 2013 at 1:07pm PDT

Čomiņš iziet pie sievas 😄 #BertaniPrecas

A photo posted by Jānis Strēlnieks (@jstrelnieks) on Jul 25, 2015 at 7:50am PDT

Timmas stilīgā selfiju karaliene Sana

Foto: Privātais arhīvs
Jānis Timma ir stilīgākais no jaunajiem basketbolistiem, taču tie laiki, kad bumbas pavēlnieki stiloja ar dāmu mainīšanu, ir sen pagājuši. Timma maina tērpus un sasukas, taču daiļava pie viņa sāniem nemainās.

Basketbolists ir kopā ar izskatīgo tumšmati Sanu, ar kuru vasaras sākumā Bahamu salās apprecējās. Šis pāris no faniem neslēpj absolūti neko – tiem, kam patīk Timmas darbība laukumā, puiša "Instagram" profilā ir iespēja aplūkot pikantus kadrus, kur abi ar Sanu darbojas gultā.

Arī jaunajai sportista sieviņai patīk izrādīties – Sanai ir arī savs foto blogs, kurā viņa lutina fanus ar selfijiem un savām smukbildītēm. Bez vīriņa atbalstīšanas laukumā Sanai vēl patīk iepirkties, pucēties un iemūžināt sevi pikantās bildēs.

☀️

A photo posted by Sana 😽 (@sanatimma) on Jul 9, 2016 at 1:39am PDT

❤️

A photo posted by Janis Timma (@jtii6) on Jun 5, 2016 at 6:09pm PDT

Good night .....

A photo posted by Janis Timma (@jtii6) on Feb 22, 2016 at 12:47pm PST

🌷😊 Priecīgus svētkus @sanna_ss 😻

A photo posted by Janis Timma (@jtii6) on Mar 8, 2016 at 8:10am PST

Mārtiņa Meiera jaukā brunete Anete

Foto: Privātais arhīvs
Mārtiņš Meiers savā "Instagram" foto blogā atrāda galvenokārt iespaidīgus kadrus ar laukumā paveikto, taču ik pa brīdim starp šīm bildītēm iezogas arī kāds jauks kadrs ar mīļoto. Mārtiņam pie sāniem ir simpātiska brunete Anete Erdmane.

Ziņojot par saviem sportiskajiem panākumiem, Mārtiņš neaizmirst palepoties arī ar mīļoto, piemēram, informējot, ka draudzene pabeigusi mācības un kopā pozējot izlaidumā.

Arī Mārtiņš, sailgojies pēc draudzenes, mēdz ievietot savā foto blogā viņas bildi ar mīļu vēstījumu, kā arī šad tad iepriecina atbalstītājus ar romantisku kopbildi.

#Repost @anchups ・・・ Thank you for reminding me what butterflies feel like❤️ #anniversary

A photo posted by Martins Meiers (@33mmeiers) on Nov 1, 2015 at 1:22pm PST

👍✌️💋👫🙏

A photo posted by Martins Meiers (@33mmeiers) on Feb 27, 2015 at 1:27pm PST

@anchups

A photo posted by Martins Meiers (@33mmeiers) on Feb 9, 2013 at 1:41pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!