Foto: Kadrs no video

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" uzbrucējam Metam Pasaules Mieram Oklahomsitijas viesnīcā esot uzbrukuši spoki un basketbolists ar tiem grib tiesāties, ziņo "CBS Sports".

Pasaules Miers pirms spēles ar vietējo "Thunder" vienību aizvadītās nedēļas beigās bija apmeties Oklahomsitijas viesnīcā "Skirvin Hilton Hotel", kas slavena ar paranormālām parādībām.

"Spoki bija man visapkārt," "CBS Sport" citē basketbolistu. "Viņi mani pieskārās, bet vienu no spokiem es iesūdzēšu tiesā, jo viņš mani apgrābstīja nepiedienīgās vietās. Kāpēc es nepārcēlos uz citu viesnīcu? Biju pārāk noguris un skatījos labu filmu. Negribēju kaut kur vēl doties."

Arī Pasaules Miera komandas biedri Lū Viljamss, Lerijs Nenss un Ivica Zubačs nakti uz svētdienu esot pārlaiduši citā viesnīcā. "Es labāk turos pa gabalu no pārdabiskām lietām," vietējam portālam "Orange County Register" citē Nensu.

"Es negribu ne ar ko tādu saskarties, izvēlos gulēt mierīgi," saka Viljamss, kurš līdzīga iemesla dēļ pirms tam bija atteicies palikt "Pfister Hotel" Milvoki. "Ja cilvēki saka, ka tur spokojas, man ar to pietiek. Es negribu pārbaudīt, vai tā ir patiesība."

Zubačs sākotnēji esot zobojies par komandas biedriem, taču, ievācies viesnīcā sestdienas rītā, un sajutis neparastu vēsumu, ātri vien pārcēlies uz "Colcord Hotel".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!