Foto: Delfi kolāža
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" latviešu spēlētājs Kristaps Porziņģis ticies ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) Bufalo "Sabres" spēlētāju Zemgu Girgensonu, kur abi divi apmainījušies ar savu pārstāvēto klubu krekliem, par jauko notikumu tviterī pavēstījis Porziņģis.

"Latviešu spēks" - tā par tikšanos norādījis "Knicks" spēlētājs, kurš ierakstam pievienojis klāt arī fotogrāfiju, kurā abi ar Girgensonu smaidīgi apmainījušies ar savu pārstāvēto klubu krekliem.

Latvian Power 🇱🇻🇱🇻🇱🇻💪🏼💪🏼💪🏼@zemgus94 pic.twitter.com/9bj1LrLVDL— Kristaps Porzingis (@kporzee) January 3, 2017

Fotogrāfiju Porziņģis ievietojis arī savā "Instagram" profilā, kur izpelnījies komentētāju atzinības vārdus, kā arī vairākus tūkstošus "like" sirsniņu.

LatvianPower 🇱🇻🇱🇻🇱🇻💪🏼💪🏼💪🏼

A photo posted by Kristaps Porzingis (@kporzee) on Jan 3, 2017 at 7:20am PST

Jau ziņots, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" latviešu spēlētājs Kristaps Porziņģis, kurš izlaidis jau divus mačus pēc kārtas, līdz šim nekad nav saskāries ar Ahilleja cīpslas problēmām, kādēļ viņš šobrīd spiests cīņas vērot no malas.

Pirmdien Porziņģis apmeklējis mediķus, kuri vēl neļāva viņam atgriezties laukumā, vēsta "New York Post". Tāpēc latvietis pirmdien "Knicks" spēli pret Orlando "Magic" vēroja no malas.

Basketbolists nemāk pateikt, kādēļ viņam sākušās Ahilleja cīpslas problēmas, ar kurām līdz šim nekad nav saskāries.

Pirmās pazīmes bijušas Ziemassvētku spēlē pret Bostonas "Celtics", kas gan viņu nav atturējis no spēlēšanas nākamajās cīņās. Pirmo spēli Porziņģis šajā sezonā izlaida tikai 2016. gada pēdējā dienā, kad "Knicks" Hjūstonā ar 122:129 zaudēja "Rockets".

Latvietis pirmdien izlaida arī "Knicks" pirmo spēli 2017. gadā un nav zināms, vai viņš dosies laukumā 4. janvāra mačā pret Milvoki "Bucks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!