Foto: Kadrs no video
Kamēr Rīga un visa Latvija gatavojas galvenajam gada skriešanas pasākumam – "Lattelecom" Rīgas maratonam - sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" ātrā solī pretim uzvarai skries un savas zināšanas par sportu pārbaudīs maratonistes Anita Kažemāka un Zanda Zariņa-Rešetina.

Interesanti ka abas dāmas par sportu sākušas interesēties jau bērnībā, bet par spilgtāko sporta notikumu uzskata Rio olimpiskās spēles. Sportistēm pretim stāsies skrējēja Ilona Marhele un Lattelecom Rīgas maratona rīkotājs Aigars Nords. Brīvajos brīžos Ilona aizraujas arī ar kalnos kāpšanu, bet Aigars ļaujas vīnam un šampanietim. Aigaru iedvesmo Jeļena Prokopčuka un Pola Redklifa, bet par spilgtāko savas dzīves sportisko notikumu viņš uzskata savu pirmo maratonu – 1999. gada Čikāgā.

Kā sportistiem veiksies tik aizraujošajā spēlē? Kādu taktiku komandas būs izvēlējušās? Vai spēks būs sadarbībā vai individuālajā sniegumā? Vai šajā skrējienā pretim uzvarai sporta personību atminēšanas distancē tiešām tiks sasniegti jauni rekordi? Uzzini aizraujošajā sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu" jau 9. maijā plkst. kanālā 360TV!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!