Foto: AP/Scanpix

Latviešu izcelsmes ASV golfa spēlētāja Natālija Gulbis pēdējā laikā nav tik aktīva sportiste un varētu pievērsties politikai. Kā vēsta ASV masu mediji, Gulbis varētu kandidēt uz vietu ASV Kongresā.

Izdevums "Nevada Independent" ziņo, ka Gulbis šonedēļ Vašingtonā tikusies ar Republikāņu partijas līderiem, lai apspriestu iespējamo kandidēšanu uz ASV kongresmeņa vietu Nevadas trešajā apriņķī. Lai gan Gulbis ir dzimusi Sakramento, viņa oficiāli kā savu mājvietu norādījusi un arī dzīvo Dienvidu Nevadā.

ASV kongresā vakanta vieta parādījusies tādēļ, ka pašreizējais kongresmenis no šī apriņķa Džekijs Rouzens nolēmis kandidēt uz ASV Senātu.

"Republikāņi ir priecīgi par Gulbis, kurai ir savs unikālais pamatojums un nostāja. Savukārt Demokrātiem šajā trešajā apriņķī nav sava izteikta kandidāta," laikrakstam norādījis kāds avots, kas vēlējās palikt anonīms.

Tā nav pirmā reize, kad Gulbis iesaistās politikā. Pagājušajā vasarā viņa uzstājās ar runu Republikāņu partijas nacionālā konventā Klīvlendā, bet Nevadā viņa ir zināma ar ASV prezidenta Donalda Trampa atbalstīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!