Foto: AP/Scanpix/LETA

Krievijas cīkstonis Habibs Nurmagomedovs un "Ultimate Fighting Championship (UFC) prezidents apmainījušies ar asprātībām sociālajos tīklos.

Dagestāņu sportists vispirms ievietoja "Instagram" tīklā fotogrāfiju ar sevi, nupat izcīnīto UFC čempiona jostu un kādu melnu BMW markas automašīnu, un vērsās pie UFC prezidenta Danas Vaita: "Jums paveicās, ka atdevāt man jostu, citādi es sasistu jūsu automašīnu, es zinu, kur tā atrodas."

View this post on Instagram

@danawhite you lucky that you give my belt, or I would smash your car, I know your parking location 😎 #SendmeLocaition

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on Oct 9, 2018 at 1:02pm PDT

UFC prezidents novērtēja Nurmagomedova joku un atbildēja, ka nosūdzēšot sportistu viņa tēvam, komentāram klāt pievienojot skaļu smieklu abreviatūru "LOL".

Kā zināms, Nurmagomedova un īru MMA zvaigznes Konora Makgregora cīņa aizvadītajā nedēļas nogalē beidzās ar skandālu, kad pēc uzvarētā mača Krievijas sportista pārstāvji un pats Nurmagomedovs izraisīja kautiņu. Pēc tā policija aizturēja trīs čečenu cīkstoņa komandas pārstāvjus, bet visus vēlāk atbrīvoja.

Abi cīkstoņi gan pirms spēles, gan tās gaitā apmainījušies ar indīgiem komentāriem, un Makgregoram izdevās nokaitināt Krievijas sportistu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!