Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pēc portugāļu zvaigznes Krištianu Ronaldu aiziešanas Spānijas karaliskais futbola klubs "Real Madrid" sekotāju skaits tviterī samazinājies gandrīz par veselu miljonu, ziņo spāņu mediji.

Kamēr Ronaldu spēlēja "Real", kluba kontam sekoja 31,97 miljoni sekotāju. Kad tika paziņots par 33 gadus vecā uzbrucēja pāreju uz Turīnas "Juventus", madridiešus "atsekoja" gandrīz viens miljons futbola fanu – tagad sekotāju skaits ir 31,02 miljoni. Tas gan nemaina kluba statusu tviterī – "Real" joprojām ir populārākais, gandrīz trīskārt apsteidzot "FC Barcelona", kam ir 13,8 miljoni sekotāju.

Savukārt "Juventus" oficiālajam kontam kopš Ronaldu pievienošanās ir parādījušies 1,1 miljons jaunu sekotāju. Par līdzīgu skaitu palielinājies sekotāju skaits arī "Juventus" lapai "Instagram" un "Facebook".

Ronaldu pāreja labvēlīgi ietekmējusi arī citus Turīnas kluba rādītājus – "Juventus" akciju cena pacēlusies par 34,8%, ievērojamu peļņu sola arī kluba suvenīru pārdošana ar Ronaldu vārdu. Itāļu mediji ziņo, ka ik minūti tiek pārdots viens komandas krekls ar slavenā portugāļa vārdu, kura cena ir 100 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!