Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Ārkārtīgi aizkustinošu "prēmiju" saņēmis Anglijas futbola kluba "Huddersfield Town" austrāliešu uzbrucējs Ārons Mūijs, kurš guva vārtus komandas vēsturiskajā uzvarā pār premjerlīgas grandiem "Manchester United" aizvadītajā nedēļas nogalē, vēsta britu mediji.

Kāds piecus gadus vecs "Huddersfield Town" komandas līdzjutējs Adams Bana nodevis kluba direktoram Šonam Džārvisam vēstuli ar piecu mārciņu banknoti, ko lūdzis to nodot pirmo vārtu guvējam Mūijam, ziņo BBC. Šai spēlē piecgadnieka atbalstītā komanda ar 2:1 pārspēja "Manchester United", titulētos pretiniekus uzvarot pirmo reizi 65 gadu laikā. Džārviss šo vēstuli ievietoja sociālajos tīklos.

"Es biju "Huddersfield" spēlē pret "Manchester United". Es stadionā atradu 5 mārciņu banknoti un iedevu to tētim, jo mums nevajag paturēt to, kas nav nopelnīts. Vai jūs, lūdzu, varat pajautāt trenerim, vai Ārons Mūijs drīkst to paturēt, jo viņš spēlēja ļoti labi un vakar guva vārtus."

Kluba vadība un futbolists tagad lūdz Adamu atsaukties, jo 27 gadus vecais Mūijs labprāt satiktos ar savu dāsno un augstsirdīgo atbalstītāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!