Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis apstiprinājis, ka uzlauzts viņa profils mikroblogošanas vietnē "Twitter" un viņš centīsies noskaidrot, kas to varējis veikt.

Runas par Porziņģa konta iespējamo uzlaušanu parādījās pēc tam, kad no basketbolista profila tviterī bija veikts ieraksts "Los Angeles Clippers" un vairāki smaidiņi. Ieraksts pēc brīža pazudis, bet latviešu basketbolists tagad apstiprinājis, ka profils ticis uzlauzts.

Divdomīgais ieraksts publicēts naktī uz svētdienu, 7. maiju. Pirms tā pēdējais tvīts Porziņģa kontā bija par tikšanos ar "FC Barcelona" zvaigzni Neimaru, norāda "The Washington Post".



Porziņģis par notikušo ziņojis "Twitter" administrācijai cer, ka varēs kaut ko vairāk noskaidrot par nejaušo incidentu sociālajos tīklos. Basketbolists norāda, ka savos ierakstos pat nelieto tādus smaidiņus, kas bijuši tvītā par "Clippers" komandu.


Kā zināms, Porziņģis pēc Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) sezonas beigām neieradās uz pēcsezonas tikšanos ar Ņujorkas "Knicks" kluba prezidentu Filu Džoksonu, un tvīts par konkurentu komandu ir ielējis eļļu baumu ugunīs par basketbolista pāreju uz citu komandu. Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka vairāki NBA klubi ir sazinājušies ar Ņujorkas "Knicks" par Porziņģa iegādi.

Debitanta līgums ar Ņujorkas "Knicks" Porziņģim noslēgts uz četriem gadiem, no kuriem divi jau pagājuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!