Foto: AP/Scanpix
Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš šajā sezonā debitēs Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) un spēlēs Ņujorkas "Knicks" rindās, turpina adaptēties Ziemeļamerikā. Jaunajam basketbolistam nākas ne tikai svīst treniņos, bet jāpiedalās arī dažādas prezentācijas pasākumos.

Nesen Porziņģis ar "Knicks" zvaigzni Karmelo Entoniju bija devies uz Puertoriko, kur piedalījās labdarības pasākumā. Savukārt augusta pēdējās dienās Porziņģis piedalījās kādā pasākumā Bruklinā, kur ticies ar vienu no uzticamākajiem "Knicks" faniem – pazīstamo kinorežisoru Spaiku Lī.

Daži "Knicks" fani internetā augsti novērtējuši šo tikšanos, izsakot cerību, ka Spaiks Lī ar savām vietējām kultūras zināšanām palīdzēs Porziņģim labāk iejusties Ziemeļamerikā, kas savukārt nāks par labu komandai.

Tāpat Porziņģis apmeklējis MLS līgas futbola spēli starp Ņujorkas "Red Bull" un "DC United". Porziņģis no "Red Bull" saņēmis krekliņu ar savu vārdu un 6. numuru, ar kādu viņš arī spēlēs "Knicks" rindās. Porziņģa viesošanās arī palīdzējusi Ņujorkas komandai tikt pie uzvaras ar 3:0.

A photo posted by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

A photo posted by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!