Latvijas skeletoniste Lelde Priedulēna šobrīd nopietni pārdomā savu nākotni, jo viņai ir apnicis cīnīties tikai par vietām labāko desmitniekā, un viņa vēlas sasniegt kaut ko vairāk, intervijā "Lattelecom" televīzijas raidījumā "Hattrick" stāstīja pati sportiste.

Priedulēna pagājušo sezonu aizvadīja ar pārrautām ceļgala krusteniskajām saitēm, taču tas viņai netraucēja Phjončanas olimpiskajās spēlēs izcīnīt septīto vietu. Pēc olimpiskajām spēlēm viņai tika veikta ceļgala operācija, un viņa šobrīd atlabst pēc tās.

"Arī man ir liels pārdomu brīdis. Vecums nestāv uz vietas. Man pārdomas raisa nākamo divu pasaules čempionāta norises vietas – Vistlera un Altenberga. Šajās trasēs man ir iespēja ne tikai cīnīties par septīto līdz desmito vietu, bet arī par augstākām vietām," teica Priedulēna.

"Man nākamos četrus gadus neinteresē cīnīties par septītajām līdz desmitajām vietām," teica skeletoniste. "Mēs jau komandā smejamies, ka visiem populārākā atbilde ir "nezinu". Kā kādam prasa, ko darīs tālāk, tad atbilde ir nezinu."

Pilnu interviju ar Leldi Priedulēnu varēs vērot raidījumā "Hattrick" trešdien, 14. martā, plkst. "Lattelecom" televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!