Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Novosibirskas "Sibirj" ģenerālmenedžeris Kirils Fastovskis turējis savu solījumu un pēc komandas iekļūšanas Gagarina kausa pusfinālā noskuvis matus, vēsta krievu masu mediji.

Fastovskis publiski bija piesolījis, ka noskūsies "uz nullīti", ja Gagarina kausa Austrumu konferences pusfinālā "Sibirj" pieveiks Magņitogorskas "Metallurg". "Sibirj" sērijā uzvarēja ar 4-1 un iekļuva Austrumu konferences finālā, kur tiksies ar Kazaņas "Ak Bars". Tādējādi "Sibirj" ģenerālmenedžerim nācās pildīt solījumu, un pirmdien pēc komandas treniņa Novosibirskas arēnā līdzjutēju klātbūtnē Fastovskis noskuva matus.

"Ja jau teicu, tad to vajag izdarīt. Patīkami, ka mani atbalstīja tik daudz līdzjutēju. Esmu pateicīgs komandai par ieguldīto darbu, cīņassparu. Tomēr gribam iet vēl tālāk. Uzskatīsim, ka šī skūšanās ir tikai sākums, varbūt vēlāk būs jātaisa zibakcija," pēc solījuma turēšanas teica Fastovskis.

Kopā ar Fastovski matus noskuva arī vairāki līdzjutēji. Sākotnēji komandas ģenerālmenedžerim kompāniju apņēmušies sastādīt 40 fani, tomēr drosmes pieticis tikai pusei. Starp tiem, kuri noskuvuši matus, bija arī viena sieviete.

Solījumu turējusi arī "Sibirj" preses sekretāre Marija Levinskaja, kura sociālajos tīklos publicējusi savus kailfoto. To viņa solīja izdarīt jau pērn, ja "Sibirj" pieveiks "Metallurg", tomēr 2014.gadā Novosibirskas komandai tas neizdevās. Šogad Levinskaja atkārtoti apņēmās izvietot kailfoto, ja komanda uzvarēs, un tagad izpildījusi savu solījumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!