Foto: AP/Scanpix

Sportisti bieži vien iemīlas īstās daiļavās, bet ne vienmēr šiem mīlasstāstiem ir laimīgas beigas – kā ienaidnieki šķīrušies NHL kluba Kolorado Avalanche vārtsargs, krievu hokejists Semjons Varlamovs un modele Jevgēņija Vavriņuka (abi attēlā).

Šonedēļ Denveras apgabaltiesā izskatīta Jevgēņijas civilprasība pret sportistu - daiļava no bijušā mīļotā vēlējusies iegūt kompensāciju viena miljona ASV dolāru apmērā par savulaik piedzīvotajām pārestībām, vēsta izdevums The Denver Post.

Sieviete apgalvo, ka kopā būšanas laikā Varlamovs viņai ir draudējis, kā arī izmantojis fizisku vardarbību.

Tiesai gan nav izdevies iegūt jebkādus pierādījumus, ka vīrietis patiešām bijis vardarbīgs, un hokejista advokāti norādījuši - modeles apvainojumiem neesot nekāda pamata.

Izvērtējot informāciju, Denveras apgabaltiesa noraidījusi sievietes prasību, tomēr Vavriņukas advokāts steidzis medijiem ziņot, ka lēmums tiks pārsūdzēts citā institūcijā.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Vavriņukas un Varlamova stāstam pirmo reizi pastiprināta uzmanība tika pievērsta 2013. gada oktobrī. Toreiz hokejists tika apcietināts aizdomās par vardarbību mājās - modele apgalvoja, ka mīļotais viņu spārdījis ar kājām, vilcis aiz matiem pa zemi, ar celi spēris pa seju un citādi fiziski ietekmējis.

Tā paša gada decembrī tiesa procesu pārtrauca un prokuratūra atsauca apsūdzības, jo atklājās - modele viltojusi pierādījumus.

Tagad, atskatoties uz trauksmaino 2013. gadu, hokejists ārvalstu medijiem pastāstījis, ka viņa un modeles attiecības sākušās 2009. gadā. Meitene ļoti pieķērusies sportistam - runājusi par ģimeni, savas jūtas apliecinājusi ar tetovējumu.

Puisim šāda notikumu attīstība bijusi par strauju, bet mīļotā viņa laikā, kad dzīvesbiedrs devies izbraukumu spēlēs vai vienkārši trenējies, garlaikojusies, tāpēc kopā būšanas laikā darījusi visu iespējamo, lai pievērstu uzmanību.

Dzīvojot ASV, Varlamovs palīdzējis meitenei gan apgūt angļu valodu, gan atrast jaunas paziņas, un abu attiecības turpinājušās līdz 2013. gada februārim. Pēc šķiršanās gan abi mēģinājuši vēlreiz saiet kopā, bet viss beidzies 2013. gada oktobrī, kad pie Varlamova komandas biedri atzīmējuši Helovīna svētkus.

Modele apgalvo, ka strīda laikā viņa sista un hokejists draudējis viņu nogalināt, paziņojot - ja viņi neatrastos Amerikā, viņš jau sen to būtu izdarījis.

Sportista versija atšķiras - modele viņu provocējusi, pati palaidusi rokas, bet viņš gluži vienkārši mēģinājis viņu atvairīt un pārtraukt strīdu.

Šo versiju apstiprina arī komandas treneris Patriks Rojs, kurš, kā vēsta aģentūra Associated Press, liecinājis - histēriskā sieviete gluži vienkārši ieslēgta guļamistabā, bet acīmredzami miesas bojājumi pēc strīda bijuši pašam sportistam, ne viņai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!