Foto: Kadrs no video

Jaunajā sezonā sporta erudīcijas spēle "Vai zini vairāk par Kreipānu?" pie kanāla 360TV skatītājiem nonāks jaunā laikā un dienā – " Ideju trešdienās" plkst. 22:00, ik reizi solot īstu azartu, sportisku garu un iespēju kā dalībniekiem, tā skatītājiem asināt savas zināšanas par un ap sportu.

Sezonas pirmajā raidījumā erudīcijā sacentīsies populārākie pašmāju "ledus sportisti" - titulētie kamaniņu braucēji – brāļi Juris un Andris Šici, kuriem pretim stāsies divi hokeja saimes pārstāvji – Jānis Stepītis un Miks Indrašis. Viņi meklēs atbildes uz jautājumiem par KHL skandāliem, slavenākajiem vārtsargiem un māņticību tenisa kortos. Bet raidījuma vadītājs Pauls Timrots, kā ierasts centīsies izdibināt, cik daudz raidījuma viesi patiesībā zina par savu sporta veidu un spilgtākajām sporta zvaigznēm un vai spēs atminēt paša sporta leģendas – Anatolija Kreipāna sagatavotos āķīgos jautājumus?

Spēle uz visu banku – populārākie pašmāju kamaniņu braucēji gatavi startam!

Šīs nedēļas spēlē titulētie olimpieši Andris un Juris Šici atzīs, ka viņu sirds pieder kamaniņu sportam, jo ar sportošanu sākuši nodarboties jau bērnībā, taču ikdienā brāļi labprāt seko līdzi arī bobslejam un skeletonam. Juris atklāj, ka iespaidīgākais piedzīvojums sportā esot bijusi pirmā gūtā olimpiskā medaļa, bet Andris neslēpj, ka labprāt vēlētos uzzināt slavenā Rodžera Federera panākumu noslēpumu. Kā viņiem veiksies aizraujošajā sporta alias spēlē un vai izdosies atminēt slavenu pašmāju basketbolistu, kuram ir "kokains" uzvārds?

Apņēmība uzvarēt arī šajā spēlē!

Brāļiem Šiciem pretim stāsies hokeja kluba Rīgas "Dinamo" pārstāvji - uzbrucējs Miks Indrašis un kluba runasvīrs Jānis Stepītis. Protams, ka abu komandas biedru mīļākais sporta veids ir hokejs, taču abiem tīk arī futbols, bet Jānim nav svešs arī basketbols. Pēc Jāņa domām, viens no izcilākajiem Latvijas sportistiem ir Sandis Ozoliņš, taču kāpēc nepamēģināt būt izciliem arī šajā spēlē, atbildot uz āķīgajiem jautājumiem? Jānis un Miks abi apņemas šodien uzvarēt un droši arī izaicina pretinieku duetu neslēpt savus talantus! Kurš uzvarēs sezonas pirmajā spēlē? Iekārtojies ērtāk un pārbaudi arī savas zināšanas sportā kopā ar aizraujošo spēli "Vai zini vairāk par Kreipānu?" jau no 23. augusta ik trešdienu – jaunā laikā plkst. 22:00 tikai kanālā 360TV!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!