Foto: AFP/Scanpix
Britu studente Rebeka Prūva trīs mēnešus mācījusi angļu valodu futbola superzvaigznei, kamerūnietim Semjuelam Eto, pat nenojaušot, cik slavens ir viņas skolnieks, vēsta britu mediji.

2012. gadā, kad bijušais Anglijas premjerlīgas "Chelsea" un Spānijas futbola grandu "FC Barcelona" uzbrucējs Eto pārstāvēja Mahčkalas "Anži", Rebeka Maskavā tika uzaicināta viņam sniegt angļu valodas privātstundas, un viņa esot izvēlēta tieši tāpēc, ka neesot futbola cienītāja un nezināja, kas ir Eto'o.

"Man nebija ne mazākās nojautas, kas viņš ir, un tieši tas, domāju, man nodrošināja šo darbu," intervijā "The Mirror" saka 23 gadus vecā Prūva, kura ir franču un krievu valodas studente. "Viņi esot meklējuši kādu, kuru nepārņems bailes, atpazīstot slaveno futbolistu."

"Viņa dzīvoklī viss bija izsmalcināts, ar dizaina mēbelēm, un viņš bieži runāja par ballītēm uz jahtas, ko apmeklējis ar komandas biedriem," atceras studente. "Par stundām man maksāja skaidrā naudā un viņamaks bija pilns ar 500, 100 un 50 eiro banknotēm. Kā skolnieks viņš bija briesmīgs, jo nespēja koncentrēt uzmanību. Taču viņš bija centīgs un gribēja mācīties. Kad es ierados, bieži vien viņam priekšā bija izpildītie mājas darbi, un tad Semjuels priecājās kā bērns."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!