Foto: Publicitātes foto
Šonedēļ kanāla 360TV sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" savas zināšanas pārbaudīs četras šarmantas TV personības, kuras skatītājus lutinās ar aizraujošu un sportisku spēli, asprātīgiem komentāriem un humora pilniem mirkļiem.

Vienā komandā apvienosies populārais raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš un Mārtiņš Kapzems. Izrādās, abiem īpaši zīmīgs ir skaitlis '8" – proti, Mārtiņš ar sportu nodarbojas no 8 gadu vecuma, bet Aivis kopš 8.klases. Komandas biedriem ir tuvi gan ziemas, gan vasaras sporta veidi – Aivim īpaši mīļš ir snovbords, bet viņš seko līdzi arī futbolā notiekošajam, savukārt Mārtiņam patīk skriet un fanot par boksu un slēpošanu. Abi kolēģi ir pārliecināti par savām spējām, jo sola uz jautājumiem atbildēt ar smaidu uz lūpām, bet pretiniekiem novēl… asu prātu. Vai arī pievērsties Aivja iecienītākajam hobijam – sēņošanai!


Puišiem pretim stāsies un kārtīgu cīņas sparu konkurentiem sola populārais aktieris Rihards Lepers un dziesminieks Kārlis Kazāks. Abus vieno mīlestība pret sportu - īpaši basketbolu un tenisu. Kamēr Kārli iedvesmo Ozo, Irbe, Lūsis un Semjonova, tikmēr Rihardu moka neziņa – nez, kur slēpjas Ogļraču daiļrakšanas čempionāta trīs kārtējā uzvarētāja Malhuna van Grēbena spēks? Ja viņš zinātu atbildi uz šo jautājumu, noteikti varētu savus pretiniekus "sakaut lupatās", bet nu nāksies vien iesaistīties spēlē un līdz uzvarai tikt plecu pie pleca ar savu komandas biedru. Pretiniekiem Rihards un Kārlis novēl veselu miesu un veselu garu, bet tikmēr paši solās jo īpaši uzmanīgi klausīties jautājumus. Vai šī taktika sevi attaisnos? Uzzini jau šovakar, plkst. sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?' kanālā 360TV, kā arī lietotnē Shortcut.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!