Foto: Kadrs no video
Šoreiz sporta otrdienu spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu" kanālā 360TV laukumā izies un spēkiem mērosies dažādu paaudžu hokejisti.

Vienā komandā spēkus apvienos aktīvo hokejista karjeru beigušais Rodrigo Laviņš un hokejists, hokeja spēļu komentētājs Edgars Lūsiņš, savukārt otrajā komandā startēs divi pašreizējie Rīgas "Dinamo" uzbrucēji – Roberts Lipsbergs un Gunārs Skvorcovs. Kā viņiem veiksies, atbildot uz jautājumiem par Rīgas hokeja leģendām, Anatolija Kreipāna jautājumiem par trofeju likteņiem, sportiskajām ģimenēm un citām tēmām? Bet kurai komandai labāk veiksies papildspēlēs un finālā?

Rodrigo Laviņš nevar iedomāties, ka varētu būt vēl kāds labāks sporta veids par hokeju, turpretim Edgars Lūsiņš gan mēdz sekot līdzi arī vēl futbolam! Iedvesmojoties no Kristapa Porziņģa, Martina Dukura un Artura Irbes, abi komandas biedri pret sāncenšiem šodien būs labvēlīgi noskaņoti ....un vēl viņiem labu garastāvokli! Dalībnieku oma kļūs vēl labāka brīdī, kad tiks spēlēts tik aizraujošais sportistu alias, jo abi pārinieki būs tā "saspēlējušies", ka Rodrigo atliks nosaukt vien pāris vārdus, kas raksturo konkrēto sportistu, lai Edgaram pareizā atbilde būtu jau rokā!


Laviņam un Lūsiņam pretim stāsies divi Rīgas "Dinamo" hokejisti – Roberts Lipsbergs un Gunārs Skvorcovs. Abi puiši ar sportu nodarbojas jau kopš bērnības, un gribētu reiz atklāt, kāda ir kanādieša Sidnija Krosbija panākumu atslēga. Taču šajā spēlē viņu taktika būs līdzīga kā uz ledus – viņi ir uzbrucēji un attiecīgi agresīvi. Tomēr abi puiši neaizmirsīs arī par pieklājību un saviem konkurentiem vēl no spēles gūt tikai pozitīvas emocijas! Tik spraigajā cīņā par uzvaru jaunajiem hokejistiem nāksies sīvi pacīnīties, jo Anatolija Kreipāna sagatavotie jautājumi būs īsts "cietais rieksts". Kura no hokejistu komandām uzvarēs šajā duelī, uzzini spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" jau otrdien, 11. aprīlī plkst. , kanālā 360TV!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!