Iknedēļas sarunās par sportu un mīlestību, raidījumā "Hattrick" šonedēļ viesojas Latvijas basketbola valstsvienības galvenais treneris Ainars Bagatskis, kurš Turcijā pēc vienas no "Eurobasket 2017" spēlēm atzinās komandai mīlestībā.

Žurnālists Armands Puče, kapteinis Valdis Valters un saimnieks Brunis iztaujās Bagatski gan par bļaušanu un uzbudinājumu trenera darbā, gan par to, ko jaunu viņam iemācījis "Eurobasket 2017" turnīrs Turcijā. Savukārt "Hattrick" saimnieks Brunis pie sevis ciemā uzaicinājis vienu no lielākās romantikas apvītajiem hokeja bosiem Latvijā - HK "Kurbads" īpašnieku Andi Pikānu, kurš skaidros kādēļ izkaisa naudu vējā, atbalstot Latvijas hokeju.

Neiztiks arī bez Valda Valtera "grillēšanas" par viņa piedzīvojumiem Twitter pasaulē.

Kanāla 360TV "Ideju trešdienas" sākot no 30. augusta papildinājis dinamisks un asprātīgs šovs "Hattrick", kurā Armands Puče, Valdis Valters un kāds jauns, atraktīvs komandas dalībnieks Brunis ik nedēļu dosies pie skatītājiem, tiekoties ar populāriem sportistiem, meklējot negaidītas atzīšanās, neparastus rekordus, arī baumas un skandālus. "Hattrick" jeb latviskojot "Cepuri nost" būs sava veida sportistu ģērbtuve, kurā vienmēr pēc aizraujošas spēles emocijas sit augstu vilni, tiek svinētas uzvaras vai gluži otrādi – saņemti skarbi vārdi no trenera.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!