Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēli starp Kristapa Porziņģa pārstāvēto Ņujorkas "Knicks" un Losandželosas "Clippers" līdz galam neizdevās noskatīties vienam no visu laiku labākajiem cīnītājiem par atlēkušajām bumbām, bijušajam "Knicks" spēlētājam Čarlzam Ouklijam, kuru apsardzes un policijas darbiniekiem tikai ar spēku izdevās izvest no "Madison Square Garden" arēnas.

Ouklijam biļetes bijušas aiz "Knicks" īpašnieka Džeimsa Dolana, ar kuru bijušajam slavenajam NBA spēlētājam nav tās labākās attiecības. Ziemeļamerikas masu mediji vēsta, ka Ouklijs spēles laikā vairākkārt nicinoši izturējies pret Dolanu un viņu apsaukājis, kamēr apsardzes darbinieki palūguši Ouklijam atstāt arēnu.

Tā kā Ouklijs brīvprātīgi nav vēlējies atstāt arēnu, tad apsargi un policijas darbinieki ar spēku viņu izvilkuši no tribīnēm. Bijušais sportists skandējis "Dolans to izdarīja!", bet pēc izvešanas no arēnas Ouklijam uzlikti rokudzelži un viņš nogādāts policijas iecirknī. Oukliju nomierināties lūdzis arī "Knicks" prezidents Fils Džeksons, tomēr tas nav līdzējis.

Bijušajam NBA basketbolistam, kurš pēc dažām stundām atbrīvots, izvirzītas trīs apsūdzības sabiedriskās kārtības noteikumu pārkāpšanā.

Izdevuma "New York Daily News" žurnālists pēc notikušā runājis ar Oukliju, kurš apliecinājis, ka nopircis biļetes uz šo spēli. Pēc Ouklija teiktā, "Knicks" vadība konstatējusi, ka viņš sēž aiz Dolana, tāpēc palūguši basketbolistam atstāt vietas, ko viņš nav vēlējies darīt.

NBA karjeras laikā Ouklijs desmit sezonas aizvadīja "Knicks" rindās, palīdzot Ņujorkas klubam 1993. gadā iekļūt NBA Austrumu konferences finālā, bet nākamajā gadā arī NBA finālā. "Knicks" rindās viņš aizvadījis 727 spēles, kas ir sestais rādītājs kluba vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!