Foto: AP/Scanpix/LETA
UEFA Čempionu līgas spēlē trešdien starp "Maribor" un Maskavas "Spartak" no smagām traumām knapi izspruka un caur tika ar izbīli galvenais tiesnesis Denizs Ajtekins no Vācijas.

Čempionu līgas grupu turnīru iesākuma spēlē "Spartak" viesos cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Maribor", tomēr Krievijas čempioniem tagad draud sankcijas no UEFA. Pirmā puslaika 30. minūtē no "Spartak" līdzjutēju tribīnes, kurās daudzi fani neatļauti bija ienesuši dažādus pirotehnikas piederumus, izšauta petarde tikai nedaudz lidoja garām vācu soģim.

Tiesnesis pēc notikušā uz mirkli apstādināja spēli, kamēr stadiona informators palūdza "Spartak" fanus nomierināties un neradīt nekārtības, kas varētu likt tiesnesim spēli pārtraukt.

"Spartak" pārstāvji neoficiāli izteikušies, ka vainīgi nesesot viņu pārstāvētā kluba atbalstītāji, bet gan šajā pašā tribīnē iekļuvušie serbu kluba "Crvena Zvezda" agresīvākie fani.

Tās nav vienīgās nekārtības saistībā ar šo maču. Savulaik Mariboras tuvumā esošajā mežā pirms kādas futbola spēles vietēji fani pamatīgi dabūja ciest no Krievijas futbola līdzjutējiem. Kā vēsta Krievijas masu mediji, šoreiz Mariboras fani vēlējušies revanšēties, tādēļ sarunāts "fanu duelis" 40 pret 40 formātā pilsētas ielās. Fanu izrēķināšanos apturējusi policija, kas laicīgi bijusi informēt par gaidāmo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!