Kolumbijas sieviešu riteņbraukšanas komanda "Bogota Humana" visu sezonu turpinās braukt nu jau skandalozajās, "plikajās" formās, vēsta ārvalstu masu mediji.

Kolumbijas sportistes kļuva par interneta sensāciju velobraucienā "Giro de Toscana". Tradicionāli pirms riteņbraukšanas sacensībām līdzjutējus iepazīstina ar dalībniekiem un komandas iznāk uz pjedestāla. Tā bijis arī šoreiz, bet, kad iznākušas "Bogota Humana" riteņbraucējas, daudzi bijuši šokā. Kolumbijas riteņbraucējām triko vidusdaļa bija ķermeņa krāsā, radot maldīgu priekšstatu, ka sportistes iznākušas daļēji kailas. Fotogrāfijas ar sportistēm uzreiz "aplidoja" pasaules masu medijus, daudzos raisot sašutumu par redzēto.

Tagad sportistes kopā ar dizaineri Endžiju Rohasu skaidrojušas notikušo. "Tā ir zelta krāsa, bet kad formas tika izgatavotas, tonis sanāca nedaudz savādāks. Taču krāsa un viss pārējais kopā saskan un veido vienu uniformu, tāpēc pilnīgi noteikti mēs šogad turpināsim braukt šajās formās. Mēs nedomājām mainīt, un būtu muļķīgi, ja dēļ [radītā skandāla] mēs tās mainītu," skaidroja Rohasa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!