Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) neveiksmīgākā soģa titulam pieteicies līnijtiesnesis Stīvs Bārtons, kurš dažu nedēļu laikā divas reizes no laukuma nonācis mediķu rokās.

Marta beigās Bārtonam jau pirmajā periodā sāpīgi beidzās tiesāšana spēlē starp Kolumbusas "Blue Jackets" un Edmontonas "Oilers" vienībām. Toreiz pirmā perioda sākumā pēc sadursmes nokrita "Oilers" spēlētājs Konors Makdeivids, kritienā notriecot no kājām Bārtonu. Tieši tiesnesis bija lielākais cietējs, jo ar galvu atsitās pret ledu.

Bārtonu no ledus noveda uz nestuvēm. Drošības un piesardzības nolūkos viņu nogādāja slimnīcā, kur gan nekā veselībai bīstama nekonstatēja.


Drīz vien Bārtons atgriezās laukumā, bet svētdien viņš nenotiesāja līdz galam Stenlija kausa spēli starp to pašu "Blue Jackets" un Vašingtonas "Capitals". Otrā perioda izskaņā pēc iemetiena Bārtons neveikli saminstinājās un guva ceļgala traumu, nokrītot uz ledus. Šoreiz Bārtonu no laukuma nenoveda uz nestuvēm, bet viņš uz ģērbtuvēm devās, atbalstījies uz citu pleciem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!