Foto: Publicitātes foto

Pavisam "garda" un atspirdzinoša būs sporta erudīcijas spēle ""Vai zini vairāk par Kreipānu?", kas jau otrdien, 28. martā, plkst. 20:45 būs skatāma kanālā 360TV.

Tajā uz starta līnijas izies pavāri jeb komanda "Pannas" un bārmeņi, kas apvienojušies zem nosaukuma "Šeikeri". Šefpavāri – Lauris Aleksejevs un Endijs Bērziņš būs kā nākas gatavojušies cīņai un savus nažus uzasinājuši īpaši asus, jo izrādās, ka bez ēst gatavošanas abi kungi arī paši mīl sportot un seko līdzi profesionālu sportistu sniegumam. Endijs brīvajā laikā brauc ar riteni, nodarbojies ar brīvo cīņu, kā arī labprāt sēž uz jogas paklājiņa. Savukārt Lauri aizrauj hokejs, ceļošana, motocikli un pat ģitārspēle! Iedvesmojoties no saviem elkiem - Artura Irbes, Kimi Raikonena un Lionela Mesi, abi pavāri spēlē sevi pieteiks ļoti nopietni, taču nespēs vienoties – sniegt tikai pāris pareizās atbildes vai teikt visu, ko zina par jebkuru jautājumu?

Šefpavāru izaicinājumam atsaukušies un atspirdzinošas atbildes uz pavisam āķīgiem jautājumiem būs sagatavojuši bārmeņi Ansis Ancovs un Andris Reizenbergs. Abi puiši interesējas ne tikai par vasaras, bet arī par ziemas sporta veidiem - ja Ansis brīvajā laikā aizraujas ar hokeju un vēl paspēj aktīvi sekot līdzi skeletonam, tad Andris klātienē vēro izšķirošus futbola mačus, piedalās bārmeņu pludmales volejbola sacensībās, bet brīvajā laikā paspēj pamakšķerēt. Saviem pretiniekiem "dzērienu eksperti" kodolīgi novēl nepārcepties un iegūt... godpilno otro vietu! Kā pavāriem un bārmeņiem veiksies tik aizraujošajā duelī, uzzini spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" otrdien, plkst. kanālā 360TV!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!