Foto: Kadrs no video

Tā ir patiešām lieliska ideja – erudīcijas spēlē apvienot sportistu pieredzi un sporta komentētāju zināšanas! Tieši tāpēc šonedēļ sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" vienā komandā startē ilggadēja Latvijas basketbola izlases spēlētāja Ieva Kubliņa un komentētājs, sporta menedžeris Edgars Buļs.

Kamēr Ieva paļaujas uz praksi un nevar aizmirst Pekinas olimpiādē piedzīvoto, tikmēr Edgars teic, ka viņa attiecības ar sportu var raksturot grāmatas "Jātnieks bez galvas" vārdiem. Nez vai tā būs, ka sekošana līdzi basketbolam, pludmales volejbolam un tenisā notiekošajam šai komandai spēlē paliks bez rezultātiem? Bet varbūt visstiprāk darbosies viņu novēlējums pretiniekiem. Un tas ir ļoti vienkāršs – lai pretinieki zaudē!


Bezkompromisa cīņu sola arī gluži vai Latvijas sapņu komanda - 360TV raidījuma "Hattrick" vadītāji žurnālists Armands Puče un bijušais basketbolists jeb brīvmākslinieks Valdis Valters. Katrs no viņiem savas attiecības ar sportu raksturo atšķirīgi – Valdis saka, ka vislabāk tam derētu grāmatas "Dumpinieks ar ideāliem" nosaukums, savukārt Armands piesauc grāmatu "Mīlestības vārdā".


Kā viņiem veiksies ar pašmāju sportistu atminēšanu? Un vai viņu mīlestība pret sporta sekmēs uzvaru spēlē, uzzināsiet "Ideju trešdienā," 4. oktobrī plkst. , sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!