Gada noslēgumā Latvijas kamaniņu sporta izlase izaicināja Rīgas "Dinamo" hokejistus ar ģimenēm sacensties Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē, un rezultātā par ātrākās vučko ekipāžas titulu cīnījās 15 komandas.
Labāk pārzinot Siguldas trases virāžas un viltības, uzvaru izcīnīja kamaniņu sportistu komanda ar Kristeru Aparjodu, Pēteri Kalniņu, Riku Kristenu Rozīti, Kristapu Mauriņu un Artūru Dārznieku sastāvā; Rīgas "Dinamo" rindās vislabāk veicās Kaspara Saulieša komandai, kura finišēja trešā.

Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē bija ieradusies vairāk kā puse Rīgas "Dinamo" spēlētāju. Savus spēkus trases virāžās izmēģināja Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Krišjānis Rēdlihs, Jēkabs Rēdlihs, Kristaps Zīle, Aleksandrs Jerofejevs, Ralfs Freibergs, Guntis Galviņš, Kaspars Saulietis, Edgars Kulda, Gints Meija, Māris Bičevskis, Vitālijs Pavlovs, Gunārs Skvorcovs, Jānis Kalniņš, čehs Jakubs Sedlāčeks, amerikānis Tims Sestito, kanādietis Koltons Gilīss un viņu ģimenes, kā arī kluba valdes loceklis Zigmārs Priede, galvenais ārsts Āris Aivars, video operators Pēteris Groms un preses sekretārs Jānis Stepītis.

Rīgas "Dinamo" uz sev pierastākas ledus virsmas izaicināja Latvijas kamaniņu sporta izlasi un 2017. gada pavasarī pārbaudīs viņu meistarību ar slidām kājās un hokeja nūju rokās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!