Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudējumu pēc zaudējuma piedzīvo Teda Nolana un Artūra Irbes trenētā Bufalo "Sabres", kas jau mēnesi spēlē bez savainotā Zemga Girgensona. Neveiksmju sērija gan neliek skumt Bufalo faniem, kuri pat nekautrējas līksmot par pretinieku panākumiem.

"Sabres" pēdējās 12 spēlēs guvusi tikai vienu uzvaru, to pašu pēcspēles metienu sērijā. Ceturtdienas mačā NHL pastarīšu duelī "Sabres" pagarinājumā ar 3:4 piekāpās Arizonas "Coyotes", samazinot savas izredzes "izrāpties" no pēdējās vietas sezonas noslēguma kopvērtējumā.

Ceturtdienas spēlē pirmos vārtus guva "Coyotes", un šo vārtu guvumu pavadīja līdzjutēju līksme. Bet spēle risinājās Bufalo. Vēl dīvaināka situācija bija pēc "Coyotes" uzvaru vārtu guvuma, kad aiz vārtiem pirmajās rindās divi kaislīgi "Sabres" fani līksmoja par pretinieku uzvaru.

Kā norāda Ziemeļamerikas masu mediji, iespējams, fani priecājas par potenciālo komandas pastiprināšanu, ko dod zaudēšana spēlēs. Ja "Sabres" sezonas noslēgumā kļūs par līgas vājāko komandu, tad tai ir labas iespējas NHL jauno spēlētāju draftā tikt pie pirmā numura. Savukārt pirmās izvēles tiesības iegūšana dod iespēju tikt pie kāda no potenciālajām NHL zvaigznēm – šogad draftā piedalīsies hokeja ekspertu augsti novērtētie Konors Makdeivids un Džeks Eihels.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!