Foto: AP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas kluba "Chelsea" pašreizējais treneris Žozē Mourinju un bijušā trenera Rafaela Benitesa sieva apmainījušies visai asām "laipnībām", vēsta ārzemju prese.

Rafaela Benitesa sieva Montserrata Seāra izteikusies, ka viņas vīram jau trešo reizi nākas "savākt bardaku", ko aiz sevis atstājis Mourinju. Kā zināms, Rafels Benitess 2010.gadā no Mourinju pārņēma Milānas "Inter", strādājis ar "Chelsea" un tagad ar Madrides "Real", ko pirms viņa vadīja tieši portugāļu speciālists.

Mourinju nav palicis atbildi parādā un no savas puses "ieknābis" Benitesa kundzei. "Viņai ar kaut ko vajadzētu aizpildīt brīvo laiku," portugāli citē aģentūra AFP. "Ja viņa sāks domāt par Benitesa diētu, tad neatliks laika apspriest manu darbu. Milānas "Inter" Rafaels pusgada laikā iznīcināja tābrīža labāko Eiropas komandu!"

Savā komentārā Mourinju atsaucas uz iepriekš izskanējuši informāciju, ka Madrides "Real" vadība esot palūgusi Benitesam ievērot diētu, lai viņš sava liekā svara dēļ nekļūtu par apsmiekla objektu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!