Foto: PantherMedia/Scanpix
Parasti saka, ka cāļus skaita rudenī. Tomēr gribas paskatīties, kā tad šoziem ir veicies Murjāņu jaunajiem vieglatlētiem, jo ziemas vieglatlētikas sezona ir noslēgusies.

Pašlaik Murjāņu sporta ģimnāzijas (MSĢ) vieglatlētikas nodaļā mācās 27 audzēkņi un strādā piecitreneri. Šoziem, Latvijas čempionātos vieglatlētikā, mums ir izdevies izcīnīt 26 medaļas, no tām 10 zelta – Gatis  Čakšs (šķēpmešana), Andrejs Samburs (lodes grūšana), Evelīna Petunova (lodes grūšana un diska mešana), Elīna Ratkus (lodes grūšana), Sandija Balande-Balode (diska mešana), Reno Apinis (T/L), Garoza Raivis (lodes grūšana un diska mešana) un Deivids Šumskis (4 x 200m). Vēl esam izcīnījuši 10 sudraba medaļas un sešas bronzas godalgas. Olimpiskajā sešiniekā esam bijuši 42 reizes.

Kā to novērtēt? Ņemot vērā, ka uz šo mācību gadu (2013./14.māc.g.) mums atnāca 10 jauni audzēkņi, mūsu sniegumu varētu vērtēt kā labu.

Bet mēs gribam strādāt vēl labāk! Lai to īstenotu, mums vajadzētu palielināt audzēkņu skaitu, vajadzētu pieņemt darbā 2-3 prasmīgus trenerus un visbeidzot uzsākt jaunās daudzfunkcionālās halles būvniecību, kurai valsts naudu ir jau piešķīrusi, bet tās celtniecība tiek nemitīgi atcelta un atcelta. Ir tāda sajūta, ka mūsu valsts varas gaiteņi ir par "garu", lai ierēdņi tos spētu izstaigāt un saskaņot jautājumus, kuri jau praktiski ir saskaņoti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!