Foto: F64

Latvijas čempionvienības "VEF Rīga" basketbolista Kaspara Bērziņa aģents Latvijas Basketbola savienībai (LBS) iesniedzis dokumentus, cenšoties panākt sportista brīvlaišanu no kluba.

LBS komunikāciju speciālists Artūrs Portnovs apstiprināja, ka šādus dokumentus ir saņēmis organizācijas licencēšanas menedžeris.

Savukārt "VEF Rīga" direktore Laila Spaliņa sarunā aģentūrai LETA pauda, ka Bērziņš par šādu dokumentu iesniegšanu kluba vadību neesot informējis, bet sniegt sīkākus komentārus par šo jautājumu viņa atteicās. "Tā kā dokumenti ir iesniegti LBS, komentāri jums jāprasa viņiem," piebilda Spaliņa.

Bērziņš jau maija beigās paziņoja, ka nav drošs, vai paliks Latvijas čempionu rindās arī nākamajā sezonā, lai arī līgums pērn tika noslēgts uz trim gadiem.

"Pagaidām nevaru pateikt, vai palikšu, jo līgumā ir dažādas iespējas. Aģenti skatīsies un stāstīs man, kādas ir iespējas, tāpēc neesmu drošs, ka palieku," izteicās basketbolists. "Tomēr arī nesaku, ka eju prom."

Kā ziņots, ceturtdien kļuva zināms, ka "VEF Rīga" komandu atstājis basketbolists Dairis Bertāns, kurš pievienojies spēcīgajam Spānijas basketbola čempionāta (ACB) klubam Bilbao "Uxue".

Lai arī Bilbao klubs oficiāli par Bertāna pievienošanos komandai vēl nav paziņojis, "VEF Rīga" vadība ir saņēmusi visus nepieciešamos dokumentus spēlētāja pārejai, līdz ar to latvietis ir uzskatāms par "Uxue" vienības spēlētāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!