Foto: LETA
"OlyBet" basketbola līgas komanda "Barons"/LDz pastiprinājusi sastāvu ar amerikāņu aizsargu Čārlzu Menu, apstiprināja kluba valdes priekšsēdētājs Jānis Pormalis.

Mens, kuram šomēnes apritēja 22 gadi, ar "Barons"/LDz vienību noslēdzis pārbaudes laika līgumu uz trim nedēļām. Basketbolists var spēlēt saspēles vadītāja un uzbrūkošā aizsarga pozīcijās.

Vēl šogad Mens noslēdza mācības Džordžijas štata universitātes komandā, Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā noslēdzošajā gadā vidēji iemetot 10,9 punktus un izcīnot 4,1 atlēkušo bumbu, kā arī veicot 2,7 rezultatīvas piespēles.

"Septembra pirmajās divās nedēļās aizvadīsim pārbaudes spēles ar Lietuvas un Igaunijas komandām, kur arī tiks lemts par Mena lietderību. Tiesa, "Barons"/LDz treneri ir pētījuši šī basketbolista spēli un uzskata, ka viņš komandas modelī iederēsies. Ar leģionāriem kļūdīties nedrīkst, jo ārzemju spēlētāju vietu skaits vienībā ir ierobežots," norādīja Pormalis.

Šovasar "Barons"/LDz galvenā trenera amatā atgriezās Mārtiņš Gulbis, kurš stājās Gunta Endzela vietā.

Iepriekšējā sezonā divkārtējā Latvijas čempionvienība "Barons"/LDz nesasniedza Latvijas Basketbola līgas (LBL) izslēgšanas turnīru.

Ar jauno sezonu LBL čempionātam dots "OlyBet" sporta bāra nosaukums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!