Foto: AFP/Scanpix
Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Serbijas komanda Belgradas "Partizan" ceturtdien ULEB Eirolīgas turnīra mačā ar rezultātu 67:68 (14:13, 16:12, 14:18, 15:15, 9:10) savā laukumā pagarinājumā piekāpās "Barcelona Regal" basketbolistiem.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā guva divus punktus, realizējot abus izmestos soda metienus, bet netrāpot trīs divpunktu metienus un vienu tālmetienu. Viņa kontā arī divas atlēkušās bumbas, divas piespēles, viena pārtverta bumba un trīs piezīmes.

"Partizan" komandā rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Dragans Milosavļevičs, bet uzvarētājiem desmit punktus guva Huans Karloss Navaro.

Mača gaitā "Partizan" komandai bija 11 punktu pārsvars, tomēr "Barcelona Regal" prata atspēlēties un pagarinājuma izskaņā izraut uzvaru.

D grupas kopvērtējumā "Regal" ar divām uzvarām deviņās spēlēs ir piektajā vietā, bet "Barcelona Regal" uzvarējusi visās deviņās spēlēs, kas garantē pirmo vietu grupā un vietu nākamajā turnīra kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!