Foto: USA Today Sports

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns Lasvegasā notiekošajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgas spēlē otrdien guva piecus punktus, bet viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" ar rezultātu 99:85 pārspēja Portlendas "Trail Blazers" komandu.

Šoreiz Bertānam nospēlēto 26 minūšu laikā izdevās trāpīt vienu no septiņiem tālmetieniem un abus soda metienus, bet vienīgais divpunktu metiens bija neprecīzs. Tāpat latvietis izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, izdarīja divas piespēles, pārtvēra divas bumbas, pieļāva trīs kļūdas un nopelnīja trīs piezīmes.

"Spurs" rindās rezultatīvākais atkal bija Brains Forbss, kurš guva 35 punktus, bet Portlendas komandā Kalebs Svanigans iemeta 19 punktus.

"Spurs" komanda Lasvegasas Vasaras līgā trīs spēlēs izcīnījusi divas uzvaras.

Bertāns paziņojis par Latvijas izlases pārstāvēšanu septembrī gaidāmajā Eiropas basketbola čempionātā. Aizvadītajā sezonā viņš debitēja "Spurs" komandā NBA čempionātā, viņš "Spurs" rindās piedalījās 67 spēlēs, kurās vidēji guva 4,5 punktus un izcīnīja 1,5 atlēkušās bumbas. Tāpat viņš aizvadīja arī 13 izslēgšanas spēles, vidēji gūstot 2,8 punktus un izcīnot 1,5 atlēkušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!