Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Basketbola kluba "VEF Rīga" spēlētājs Dairis Bertāns saņēmis uzaicinājumu 11.-13.jūnijā piedalīties prestižajā "adidas Eurocamp" Trevizo, Itālijā, informē "VEF Rīga".

"Esmu gandarīts par uzaicinājumu, jo tā ir laba iespēja sevi parādīt un patrenēties pie ļoti labiem speciālistiem. Šajā nometnē piedalījos jau pagājušajā gadā, ar prieku turp došos arī šovasar," saka Bertāns.

"VEF Rīga" galvenais treneris Rimas Kurtinaitis augstu vērtē to, ka Bertāns uzaicināts uz šāda līmeņa nometni. "Uz "adidas Eurocamp" dodas seši NBA treneri un labākie Eiropas speciālisti, tādi kā Deivids Blats ("Maccabi Telaviv") un Etore Mesina ("Madrides Real"). Arī es esmu saņēmis uzaicinājumu, šogad nometnē piedalīšos jau piekto gadu - man patīk darbs ar jauniešiem. Uz Trevizo tiek aicināti tie spēlētāji, kas nokļuvuši Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) redzeslokā, līdz ar to uzaicinājums Dairim piedalīties "adidas Eurocamp" ir ļoti augsts starptautisks novērtējums. Jau 50 spēlētāji, kas šo astoņu gadu laikā piedalījušies šajā nometnē, ir iekļuvuši NBA."

"adidas Eurocamp" ir trīs dienu basketbola nometne, kurā 45 talantīgākie Eiropas jaunie basketbolisti aicināti demonstrēt savas prasmes un vienlaikus izmanot unikālu iespēju uzlabot tās treniņos pie vairākiem NBA un labākajiem Eiropas treneriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!